Jump to content

Recommended Posts

Gag si ban fara motiv in regulament de la domnul frustrat K-zay. Va rog sa luati masuri pentru a controla un asemenea ego inutil. Omul da gag si ban fara motiv pentru ca stie ca atat timp cat nu vor fi contestate vor ramane valabile. Ma tem ca domnul K-zay si-a cam atribuit cam multe posibilitati de a judeca intr-un mod corect si eficient, care nu se fac vadite.
 

Ce fel de jucator si admin este acesta care nu este capabil sa judece intre un comentariu fara consecinte si o injurie sau macar o acuzatie. Bine ca are drept sa dea ban, ca sa nu trebuiasca sa justifice gandirea fara cusur de care nu are parte.

K-zay, este clar ca ai probleme la mansarda, si in alte locuri, dar te rog sa nu le pui in discutie atunci cand vine vorba despre faptul de a fi admin. Nu cred ca ai atat de multa experienta pe cat iti inchipui, dovada fiind circumstanta in care te afli acum.

Domnul K-zay, "plangi" este un motiv de ban? Ai facut efortul sa citesti regulamentul serverului? Nu cred. Poate ca ar fi timpul. Nu de alta, dar poate afli si tu ce inseamna sa fii un admin. M-am cam saturat de frustrarile tale care nu au nici o legatura cu adminatul. 


*SPEC* M.O.O.N. : sau e prea multa si de asta fugi?
*** PRO-Player-FL killed TSM EKREM ABI with a headshot from m4a1 ***
*** PRO-Player-FL killed K_ZAY with a headshot from m4a1 ***
PTB: Transfering PRO-Player-FL to the CTs
*VIU* M.O.O.N. : ma plictisesti
V_N_M killed Hentai-Squad | Player[4] with m4a1
Chester killed V_N_M with m4a1
Welcome to CS.EVOGAMES.RO #2021 #1000-FPS -- This server is using AMX Mod X
*** PRO-Player-FL killed V_N_M with a headshot from ak47 ***
PRO-Player-FL (RADIO): Fire in the hole!
K_ZAY killed Hentai-Squad | Player[4] with sg552
Chester (RADIO): Fire in the hole!
*** PRO-Player-FL killed TSM EKREM ABI with a headshot from ak47 ***
VINO IN ECHIPA NOASTRA  | Forum: www.evogames.ro
Chester killed K_ZAY with m4a1
*VIU* M.O.O.N. : viata e prea complicata pentru tine, de asta stai pe cs?
V_N_M dropped
V_N_M has left the game
PTB: Transfering Chester to the Ts
*** PRO-Player-FL killed Chester with a headshot from ak47 ***
Hentai-Squad | Player[4] killed K_ZAY with xm1014
*VIU* [Admin] K_ZAY : daca nu te potolesti te potolesc eu
*MORT* [Admin] K_ZAY : vezi-ti de joc
PRO-Player-FL (RADIO): Fire in the hole!
*** PRO-Player-FL killed TSM EKREM ABI with a headshot from ak47 ***
*VIU* M.O.O.N. : ce sa potolesti tu si din ce motiv?>
*VIU* M.O.O.N. : cu cine crezi ca vorbesti si cine crezi ca esti?
Chester killed M.O.O.N. with m4a1
*** PRO-Player-FL killed Chester with a headshot from ak47 ***
PRO-Player-FL (RADIO): Fire in the hole!
*** PRO-Player-FL killed K_ZAY with a headshot from ak47 ***
* Killed by Chester with m4a1 @ 21m (100hp, 100ap) >> leftarm: 3 rightarm: 2
* You hit Chester 0 time(s), 0 damage >> no hits
*** PRO-Player-FL killed TSM EKREM ABI with a headshot from ak47 ***
[AdmiN] K_ZAY: Gag jucatorul M.O.O.N. pentru [5] minut(e). Motiv: lbj
Ai primit gag de la: K_ZAY. Au mai ramas 5 minut(e)
Motivul Gagului: lbj
K_ZAY killed Hentai-Squad | Player[4] with m4a1
VINO IN ECHIPA NOASTRA  | Forum: www.evogames.ro
*** PRO-Player-FL killed Chester with a headshot from ak47 ***
* Careful! You've died 2 rounds in a row now...
*** K_ZAY killed M.O.O.N. with a headshot from m4a1 ***
(PLAYER) M.O.O.N. :  domnul potolitor, te rog sa iei seama ca ai dat gag fara motiv
*** PRO-Player-FL killed TSM EKREM ABI with a headshot from ak47 ***
Forum: www.evogames.ro/forum
Hentai-Squad | Player[4] (RADIO): Fire in the hole!
(PLAYER) M.O.O.N. :  si de asemeni, esti de mult fara sens cu adminatul
Kicked by Console: "plangi (banned for 120 min)"
Kicked :"plangi (banned for 120 min)"
Can't "say", not connected
] RETRY
Commencing connection retry to 195.178.103.40:27015
Connecting to 195.178.103.40:27015...
Connection accepted by 195.178.103.40:27015
Kicked by Console: You have been banned from this server.
Kicked :You have been banned from this server.

 

Edited by Sheep
Link to post
Share on other sites

Multumesc ca ai pus copy paste din consola ptr a nu-mipierde timpul cu urcatul snapshoturilor.

Omule tu ai probleme de comportament si sa-ti explic si de ce: azi pe zi te-ai mai luat o data de mine ca de ce joc ca nu stiu ce ca nu am ce face, nu te-am bagat in seama. Seara asta la fel ai inceput cu aceleasi comentarii, nu te-am bagat iar in seama un timp dar am vazut ca nu te potolesti si continui cu aluziile jignitoare. Pe srv nu se da gag doar ptr injuraturi ci ptr comportament neadecvat, poti insulta si folosind un limbaj academic. Ti-am dat gag 5 minute sperand ca te vei potoli si ai inceput sa comentezi pe u@ chatul adminilor, drept urmare ti-am dat ban 120 minute. Toti cei de pe srv ma cunosc intru ma joc, nu-mi place sa ma bag in seama cu nimeni, imi vad de treaba mea, sunt un om linistit, dar asta nu inseamna ca-ti voi tolera comportamentul copilaresc.

Link to post
Share on other sites

Motivul pusesem plangi pe forum, in sensul ca voiam sa-mi faci reclamatie pe forum sa-ti ceri acolo dreptatea, dar am uitat sa pun ghilimele si a luat doar primul cuvant.

Link to post
Share on other sites

Ai incercat sa joci faza cu adminul scapat de sub control care face abuz de comenzi, dar ti-ai gresit omul: cred ca sunt cel mai injurat admin de pe srv ptr ca 1 din 2 kiluri le fac prin headshot trag doar la cap si par codat unui incepator, dar niciodata nu am inceput sa le raspund prin injuraturi, pur si simplu nu-i bag in seama. In legatura cu adminatul, pe srv asta numeri pe degetele de la o mana oamenii care pot detecta codurile fara poze si scanuri, iar printre acestia ma numar si eu, nu-i aroganta ci doar dau cezarului ce-i al cezarului. Ai incercat sa ma faci egoist, pe srv acesta cat si pe cele din trecut eram tehnicianul it care repara tuturor problemele legate de cs sau de windows, indiferent ca-i cunosteam sau nu. Eu nici macar nu ti-am spus un cuvant pana la avertisment, tu ai inceput din senin probabil din frustrare ca te omor prea mult, asta-i comportament de pusti care strica jocul cand vede ca pierde, si pe mine ma omoara multi mai ales cu awp dar nu plang niciodata sau schimb mapa, dimpotriva ma ambitionez.

Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Domnule K-zay, cred ca aveti probleme si confundati motivul pentru care am contestat gag-ul cu ideea ca aveti impresia ca eu cred ca sunteti un "jucator bun" si ca acesta ar fi motivul pentru care fac aceasta reclamatie. Nu este vorba despre cine este bun la joc, ci despre cine abuzeaza de admin. Faptul de a da gag pentru ca cineva ti-a pus o intrebare nu cred ca se incadreaza in nici un fel in ceea ce iti imaginezi tu ca este o ofensa. De asemeni, daca este vorba despre un gag si un ban meritat pentru comportamentul in decursul unui timp mai lung (mai mult decat ce am pus din consola), atunci te rog sa aduci in vedere dovezile, si nu doar speculatiile si interpretarile fara rost la anumite lucruri care au fost scrise pe chat si care nu au fost cu referire la tine. Faptul ca nu poti sa faci diferenta intre imaginatie si realitate nu ma incanta in nici un fel, si nici nu este o scuza pentru a da gag fara motiv, si ban dupa ce am contestat motivul pentru care ai dat gag.  Inteleg ca traiesti in lumea ta dar te rog, din nou, sa faci apel la regulament. Acesta specifica clar motivele pentru care poti sa dai gag si ban, si nu cred ca o intrebare se incadreaza in motivatia ta pentru gag, si de asemenea o contestare a unui gag se incadreaza in ban pentru 120 de minute. Invatam sa citim sau doar scriem povesti? Nu ma intereseaza cine esti sau ce poti sa faci. Ai abuzat de admin? Da? Felicitari.

Edited by Sheep
Link to post
Share on other sites

Sa fim seriosi intrebarea ta nu era pusa din curiozitate sau ptr a cere ajutorul in vreun fel, ai avut intentia de a jigni, asa ca n-o mai face pe nevinovatul. Spui ca nu te intereseaza cine sunt, bun asa si trebuie, dar tot tu esti cel care a initiat conversatia, daca o putem numi asa. Daca-ti spuneai vreo nemultumire sau ceva, era totul ok, dar prin intrebarile tale este clar ca ai intentionat sa ma jignesti, asta isi poate da seama oricine citeste randurile scrise de tine.

Atat timp cat unul ma injura apoi tace nici nu-l bag in seama, dar tu tot insistai, zici ca nu te intereseaza ce fac si cine sunt, atunci de ce imi puneai atatea intrebari personale? ownerul poate verifica log-ul pe data de 13 sa vada ca afirmatiile de mai sus nu-s singurele, ma tot luai la misto ca ce fac pe cs, ca nu am ce face etc

Problema fundamentala este perceptia amandurora in legatura cu "intrebarile" tale: eu le-am luat drept o jignire, iar tu spui ca-s doar intrebari nevinovate.

Atat timp cat sunt admin voi sanctiona comportamentul acesta pueril.

Link to post
Share on other sites

Domnule K-zay. Imi pare rau sa iti spun faptul ca nu faci altceva decat sa iti sapi propria groapa. Atat timp cat vei avea admin vei sanctiona comportamentul "pueril" pentru simplul fapt ca stii tu care este acesta. Din pacate nu prea intelegi care este motivul pentru care a fost inventat regulametul ca si idee, si motivul pentru care ar trebui sa fii sanctionat ca si admin. Din nou intervii cu povesti despre felul in care tu ai fost jignit intr-un fel care era intr-adevar jignitor (si imi permit sa spun asta pentru ca tu insuti ai afirmat ca in mod general ignori "jignirile", desi acest lucru nu este facut evident prin exemple). Nu ai dat exemple, doar interpretari la ceea ce am adus ca si evidenta impotriva ta in reclamatie. Te credem pe cuvant. De ce ar trebui sa te credem pe cuvant? Pentru simplul fapt ca esti singurul care nu poate juca normal cu ceilalti jucatori, ci trebuie sa fii recunoscut ca atare. Ca atare ce? Probabil ca acel jucator pueril care crede ca faptul de a avea admin si a juca exact cum isi doreste inseamna ca el contribuie intr-un mod pozitiv la ceea ce inseamna fraternizarea pe acest server. In mod evident nu esti tipul de persoana care isi pune intrebari, asa ca iti voi face eu aceasta favoare: Iti pare ca ceilalti jucatori te apreciaza? Crezi ca a juca la avantaj fata de ceilalti jucatori (in mod evident, pentru ca ceilalti nu se folosesc de astfel de tactici) contribuie la o atitutidne pozitiva pe server? Crezi ca ai putea vreodata sa controlezi modul in care reactioneaza ceilalti la faptul ca tu ca si admin iti bati joc de ei pentru simplul fapt ca ignori faptul ca a fi competitiv, ca si rezultat, inseamna altceva decat faptul ca stii sa abuzezi de camp, sunet si silent run impotriva unor jucatori care nu fac asta? Dar nu are rost sa insist pe ceva ce nu intelegi, avand in vedere ca acesta este motivul pentru care am luat gag si ban. Apropos, tataie, eu nu te-am injurat si intrebarile mele aveau fundamente. Mi-am pierdut curiozitatea dupa ce mi-a dat gag si ban. Sa fii sanatos, dar cu mai putine posibilitati de a imbolnavi pe altcineva. 

Link to post
Share on other sites

Am aplicat si la tine aceeasi regula: pe timpul zilei mi te-ai mai adresat in mod asemanator ca de ce intru pe cs ca nu m-am plictisit nu am ce face bla bla, nu te-am bagat in seama, te-am lasat sa-ti versi frustrarea.

Apoi seara ai inceput iar: "*VIU* M.O.O.N. : viata e prea complicata pentru tine, de asta stai pe cs?" aici nu ai injurat, dar ce nu pricepi este ca nu permit mistourile de genul asta, trec cu vederea o data, dar cand se repeta si vad ca frustrarea nu se termina actionez. La fel fac si cand dau de copii cu hormonii in exces si care incep cu mistouri ieftine (chiar daca nu injura) la adresa unor fete de pe srv (doar daca vad ca fata respectiva este deranjata, ptr ca-n unele cazuri chiar ele cauta atentie).

Cum abuzez de camp, sunet si silent run? pe snow ptr ca maj timpului se joaca aceasta mapa, cand am 2-3 inamici care joaca decent merg sus sa-mi iau armura apoi cobor si inaintez spre baza inamica, cand vine vorba despre sunet il folosesc cand sunt 1vs1 sau am foarte putina viata, asa iti dezvolti simtul tactic, iar despre silent run nu-l fac: am bindul de duck si jump pe scroll dar folosesc doar cand vreau sa fac peek deasupra unui zid rapid. Dupa tine ar trebui sa joc doar cu pistolul ca sa fie echilibrat ptr cei ca tine?

Repet, problema ta este considerarea unui astfel de limbaj ceva normal. 

Sa ne spuna si ceilalti admini ce ar face daca cineva i-ar lua la misto cu un limbaj asemanator: il considera jignitor sau nu? 

Link to post
Share on other sites

Acum eu trebuie sa devin judecator, vrand nevrand, dar e cam greu. Sincer nu-mi displaci asa mult Sheep a.k.a. Whatever, a.k.a. M.O.O.N. s.a., dar de data asta ii tin partea lui ZAY. Ca sa fiu scurt, cateodata te iei de playeri si admini in cazul de fata, din senin, si e ca si cum ti-ar ataca spatiul personal, indirect, iar tu apoi, ii ataci cu un limbaj corect si chiar academic si imi place asta, DAR, la un moment dat, pentru multi devine enervant, pentru ca te bagi in seama cu ei ca si cum ei iti "strica" ceva in viata ta. Din nou, eu incerc sa fiu neutru! Daca mai raspunzi bine, daca nu, blochez topic-ul acesta maine seara, ca si asa nu poate avea un sfarsit daca intram in amanunte. Cheers!

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

 

 

*MORT* [Anti-AWP] Mufasa : 😞
Lg_mix (RADIO): Fire in the hole!
[AFM] _Burcea_ was moved to spectator for being AFK longer than 20 seconds.
SNT killed lsmetdai with m4a1
Mufasa killed Whatever with m4a1
*** K_ZAY killed Laura with a headshot from sg552 ***
*** PANDA killed Mufasa with a headshot from m4a1 ***
AYETULLAH killed SNT with m4a1
* Killed by SNT with aug @ 17m (78hp, 0ap) >> head: 1
* You hit SNT 1 time(s), 22 damage >> rightleg: 1
*** verde killed Lg_mix with a headshot from m4a1 ***
verde killed AYETULLAH with m4a1
* Careful! You've died 10 rounds in a row now...
* Killed by Mufasa with m4a1 @ 10m (100hp, 0ap) >> stomach: 1 leftarm: 1 leftleg: 2 rightleg: 1
* You hit Mufasa 0 time(s), 0 damage >> no hits
PANDA killed K_ZAY with m4a1
Lg_mix killed PANDA with m4a1
PANDA killed Lg_mix with grenade
PANDA killed lsmetdai with grenade
*** verde killed Mufasa with a headshot from ak47 ***
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : Zay
*** AYETULLAH killed SNT with a headshot from m4a1 ***
verde killed AYETULLAH with awp
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : nu am gasit nimic cu acea denumire
SNT dropped
SNT has left the game
PTB: Transfering K_ZAY to the CTs
* Careful! You've died 11 rounds in a row now...
PANDA (RADIO): Fire in the hole!
*MORT* [Admin] K_ZAY : config se numeste
*MORT* [Admin] K_ZAY : are extensia .cfg
verde killed Lg_mix with awp
* Careful! You've died 11 rounds in a row now...
Whatever killed K_ZAY with aug
VINO IN ECHIPA NOASTRA  | Forum: www.evogames.ro
*** lsmetdai killed PANDA with a headshot from ak47 ***
Welcome to CS.EVOGAMES.RO #2021 #1000-FPS
verde killed lsmetdai with ak47
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : cu config nu am gasit nimic
*** Mufasa killed Whatever with a headshot from m4a1 ***
*VIU* Whatever : nu mai luati cfg-uri de la slabani
PANDA (RADIO): Fire in the hole!
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : si am instalat cs ul din steam
verde killed AYETULLAH with m4a1
Mufasa killed verde with m4a1
*MORT* [Admin] K_ZAY : e in cstrike
* Killed by Mufasa with m4a1 @ 17m (100hp, 0ap) >> head: 1 leftarm: 2
*** AYETULLAH killed PANDA with a headshot from aug ***
* You hit Mufasa 0 time(s), 0 damage >> no hits
*** AYETULLAH killed Whatever with a headshot from aug ***
verde (RADIO): Fire in the hole!
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : am doar 4 foldere in cstrike
*MORT* [Admin] K_ZAY : toate cs urile au
Mufasa killed verde with m4a1
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : si nu l am gasit
* Killed by AYETULLAH with aug @ 16m (70hp, 0ap) >> head: 1
* You hit AYETULLAH 0 time(s), 0 damage >> no hits
lsmetdai killed PANDA with awp
K_ZAY killed verde with sg552
AYETULLAH killed Whatever with aug
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : adica practic nu este instalat cs ul in pc
*MORT* Whatever : cstrike.cfg? e greu de gasit
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : ci merge  doar prin steam
* Careful! You've died 2 rounds in a row now...
* Killed by AYETULLAH with aug @ 14m (100hp, 0ap) >> chest: 4
* You hit AYETULLAH 0 time(s), 0 damage >> no hits
*MORT* Whatever : tu joci cs streamed?
Lg_mix killed Whatever with m4a1
PTB: Transfering AYETULLAH to the Ts
VINO IN ECHIPA NOASTRA  | Forum: www.evogames.ro
*** K_ZAY killed PANDA with a headshot from sg552 ***
*** K_ZAY killed verde with a headshot from sg552 ***
* Careful! You've died 3 rounds in a row now...
AYETULLAH killed Mufasa with aug
AYETULLAH (RADIO): Fire in the hole!
*** AYETULLAH killed lsmetdai with a headshot from aug ***
*** AYETULLAH killed Lg_mix with a headshot from aug ***
K_ZAY killed AYETULLAH with sg552
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : se poate spune si asa
* Killed by Lg_mix with m4a1 @ 11m (69hp, 0ap) >> stomach: 1
* You hit Lg_mix 1 time(s), 31 damage >> leftarm: 1
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : daca i ai gasit tu denumirea asta
Mufasa killed Whatever with m4a1
*MORT* Whatever : dai un search prin casa atunci, poate il gasesti
*MORT* [Anti-AWP] Mufasa : gg ayetullah
*VIU* AYETULLAH : thx dude
* Careful! You've died 4 rounds in a row now...
*** K_ZAY killed PANDA with a headshot from sg552 ***
K_ZAY killed AYETULLAH with sg552
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : whatever
* Killed by Mufasa with m4a1 @ 35m (100hp, 0ap) >> stomach: 1
*** K_ZAY killed verde with a headshot from sg552 ***
* You hit Mufasa 0 time(s), 0 damage >> no hits
to|opco is joining the Terrorist force
verde (RADIO): Affirmative.
Mufasa killed PANDA with m4a1
Lg_mix killed AYETULLAH with grenade
*** K_ZAY killed Whatever with a headshot from sg552 ***
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : fi atent la mine aici
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : daca o mai arzi in harfe de pijat
K_ZAY killed verde with sg552
* Careful! You've died 5 rounds in a row now...
*VIU* Whatever : ce faci?
verde killed Mufasa with m4a1
* Killed by K_ZAY with sg552 @ 26m (100hp, 87ap) >> head: 1
AYETULLAH killed K_ZAY with sg552
* You hit K_ZAY 0 time(s), 0 damage >> no hits
*** lsmetdai killed to|opco with a headshot from scout ***
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : mai ales culturale
* Careful! You've died 6 rounds in a row now...
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : iti eliberez un loc pe bara
AYETULLAH killed lsmetdai with sg552
*VIU* Whatever : m-am luat eu de incultura ta?
*** Whatever killed Lg_mix with a headshot from aug ***
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : frumosule
*MORT* [Anti-AWP] Mufasa : /rank
verde (RADIO): Go go go!
VINO IN ECHIPA NOASTRA  | Forum: www.evogames.ro
*** AYETULLAH killed Lg_mix with a headshot from sg552 ***
K_ZAY killed AYETULLAH with m4a1
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : cred ca ai inteles mesajul
K_ZAY killed Whatever with m4a1
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : ca a2-a oara incepand de acum
AYETULLAH (RADIO): Fire in the hole!
Lg_mix dropped
Lg_mix has left the game
PANDA (RADIO): Fire in the hole!
verde (RADIO): Fire in the hole!
*** K_ZAY killed PANDA with a headshot from m4a1 ***
lsmetdai killed to|opco with sg552
* Killed by K_ZAY with m4a1 @ 19m (73hp, 0ap) >> head: 1 leftarm: 1
* You hit K_ZAY 0 time(s), 0 damage >> no hits
*** lsmetdai killed verde with a headshot from sg552 ***
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : esti [e banca
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : pe
K_ZAY killed AYETULLAH with m4a1
*** K_ZAY killed verde with a headshot from m4a1 ***
*MORT* Whatever : ce banca?
*** K_ZAY killed Whatever with a headshot from m4a1 ***
*** lsmetdai killed PANDA with a headshot from sg552 ***
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : si nu aceea de rezerva
*** lsmetdai killed to|opco with a headshot from sg552 ***
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : vezi sa nu iti pun pana in cap
Forum: www.evogames.ro/forum
* Killed by K_ZAY with m4a1 @ 13m (53hp, 89ap) >> head: 1 chest: 1
lsmetdai killed AYETULLAH with sg552
K_ZAY killed verde with m4a1
* You hit K_ZAY 0 time(s), 0 damage >> no hits
K_ZAY killed PANDA with m4a1
K_ZAY killed to|opco with m4a1
*** K_ZAY killed Whatever with a headshot from m4a1 ***
*MORT* Whatever : ma bagi la banca transilvania?
* Careful! You've died 2 rounds in a row now...
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : ca daca vindec d,astia ca tine cade guvernu maine
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : joaca te ,)
* Killed by K_ZAY with m4a1 @ 31m (100hp, 89ap) >> head: 2
*** K_ZAY killed verde with a headshot from m4a1 ***
lsmetdai killed AYETULLAH with sg552
* You hit K_ZAY 0 time(s), 0 damage >> no hits
*** K_ZAY killed PANDA with a headshot from m4a1 ***
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : ca sa nu te arzi
K_ZAY killed Whatever with m4a1
VINO IN ECHIPA NOASTRA  | Forum: www.evogames.ro
* Careful! You've died 3 rounds in a row now...
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : ar trebuii sa te abtii
*** K_ZAY killed to|opco with a headshot from m4a1 ***
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : ,)
*VIU* Whatever : nu inteleg despre ce vorbesti
*** K_ZAY killed PANDA with a headshot from m4a1 ***
verde killed Mufasa with aug
verde killed lsmetdai with aug
* Killed by K_ZAY with m4a1 @ 12m (52hp, 81ap) >> stomach: 1
* You hit K_ZAY 0 time(s), 0 damage >> no hits
*** K_ZAY killed verde with a headshot from m4a1 ***
*MORT* Whatever : sa ma abtin de la ce?
AYETULLAH killed K_ZAY with m4a1
* Careful! You've died 4 rounds in a row now...
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : daca simti nevoia sa tragi de fiare ia o carte
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : ,)
K_ZAY killed to|opco with m4a1
PANDA killed K_ZAY with aug
*** Mufasa killed AYETULLAH with a headshot from m4a1 ***
verde killed Mufasa with m4a1
*MORT* [Anti-AWP] Mufasa : /rank
to|opco dropped
to|opco has left the game
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : puneti-o sub fundulets
verde killed lsmetdai with m4a1
* Careful! You've died 4 rounds in a row now...
to|opco (RADIO): Fire in the hole!
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : si hartie igienica preventiv
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : ca sa ai cu ce sa te stergi in caz ca gresesti calculele
*** lsmetdai killed verde with a headshot from ak47 ***
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : mai usor cu harfele pe aici
PANDA killed lsmetdai with grenade
* Careful! You've died 4 rounds in a row now...
Mufasa killed PANDA with m4a1
VINO IN ECHIPA NOASTRA  | Forum: www.evogames.ro
*** K_ZAY killed Whatever with a headshot from sg552 ***
verde (RADIO): Fire in the hole!
_Burcea_ is joining the Counter-Terrorist force
*** K_ZAY killed AYETULLAH with a headshot from sg552 ***
PANDA (RADIO): Fire in the hole!
*VIU* Whatever : calculele in privinta a ce?
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : ca nu e loc
_Burcea_ killed verde with ak47
*** K_ZAY killed Whatever with a headshot from sg552 ***
* Killed by K_ZAY with sg552 @ 10m (100hp, 100ap) >> head: 2 leftarm: 1
lsmetdai killed PANDA with ak47
*** K_ZAY killed AYETULLAH with a headshot from sg552 ***
* You hit K_ZAY 0 time(s), 0 damage >> no hits
*MORT* Whatever : unde nu e loc?
*** K_ZAY killed PANDA with a headshot from sg552 ***
*** verde killed Mufasa with a headshot from aug ***
verde killed K_ZAY with aug
* Careful! You've died 5 rounds in a row now...
*** _Burcea_ killed Whatever with a headshot from ak47 ***
* Killed by K_ZAY with sg552 @ 17m (100hp, 100ap) >> head: 1
* You hit K_ZAY 0 time(s), 0 damage >> no hits
lsmetdai killed verde with ak47
*** AYETULLAH killed _Burcea_ with a headshot from ak47 ***
*VIU* Whatever : vorbesti foarte ciudat
* Careful! You've died 6 rounds in a row now...
* Killed by _Burcea_ with ak47 @ 5m (38hp, 0ap) >> head: 1
AYETULLAH killed lsmetdai with ak47
* You hit _Burcea_ 2 time(s), 62 damage >> leftarm: 2
*MORT* [Anti-AWP] Mufasa : aouch
*** K_ZAY killed AYETULLAH with a headshot from sg552 ***
verde killed K_ZAY with m4a1
*MORT* [Admin] [#]_BuRcEa_ : Zay
verde killed Mufasa with m4a1
*** verde killed _Burcea_ with a headshot from m4a1 ***
lsmetdai killed verde with awp
*MORT* [Admin] K_ZAY : poti pune -autoconfig la launch options incarca cfg default
Whatever killed lsmetdai with aug
* Careful! You've died 7 rounds in a row now...
*VIU* [Admin] [#]_BuRcEa_ : n
verde killed Mufasa with sg552
lsmetdai killed PANDA with sg552
VINO IN ECHIPA NOASTRA  | Forum: www.evogames.ro
*** verde killed lsmetdai with a headshot from sg552 ***
*** AYETULLAH killed _Burcea_ with a headshot from m4a1 ***
*MORT* [Admin] [#]_BuRcEa_ : got it
AYETULLAH killed K_ZAY with m4a1
*VIU* [Admin] [#]_BuRcEa_ : let me see there
Welcome to CS.EVOGAMES.RO #2021 #1000-FPS
PANDA (RADIO): Fire in the hole!
*VIU* Whatever : eu zic sa treci inapoi pe cs normal, fara steam
verde killed lsmetdai with m4a1
verde killed K_ZAY with m4a1
*** Whatever killed Mufasa with a headshot from aug ***
verde (RADIO): Fire in the hole!
verde (RADIO): Fire in the hole!
*** PANDA killed _Burcea_ with a headshot from m4a1 ***
PANDA (RADIO): Fire in the hole!
[AdmiN] _Burcea_: Gag jucatorul Whatever pentru [10] minut(e). Motiv: respira
verde killed _Burcea_ with m4a1
*** lsmetdai killed PANDA with a headshot from ak47 ***
verde killed lsmetdai with m4a1
* You've killed 2 in a row so far
verde killed K_ZAY with m4a1
verde (RADIO): Fire in the hole!
*** Mufasa killed Whatever with a headshot from m4a1 ***
verde killed Mufasa with m4a1
AYETULLAH (RADIO): Fire in the hole!
PANDA (RADIO): Fire in the hole!
AYETULLAH killed Mufasa with m4a1
VINO IN ECHIPA NOASTRA  | Forum: www.evogames.ro
Welcome to CS.EVOGAMES.RO #2021 #1000-FPS -- This server is using AMX Mod X
* Killed by Mufasa with m4a1 @ 40m (30hp, 0ap) >> head: 1 leftarm: 2 rightarm: 1
verde killed lsmetdai with m4a1
*** K_ZAY killed Whatever with a headshot from sg552 ***
* You hit Mufasa 2 time(s), 49 damage >> leftarm: 1 rightleg: 1
AYETULLAH (RADIO): Fire in the hole!
K_ZAY killed PANDA with sg552
verde killed K_ZAY with ak47
verde (RADIO): Fire in the hole!
PANDA dropped
PANDA has left the game
AYETULLAH killed _Burcea_ with m4a1
PANDA (RADIO): Fire in the hole!
Mufasa is joining the Terrorist force
* Killed by K_ZAY with sg552 @ 14m (75hp, 100ap) >> head: 1
* You hit K_ZAY 0 time(s), 0 damage >> no hits
verde killed K_ZAY with ak47
AYETULLAH killed lsmetdai with m4a1
AYETULLAH killed _Burcea_ with m4a1
<Warrior> Player dropped
lsmetdai killed Mufasa with m4a1
verde killed lsmetdai with m4a1
_Burcea_ killed verde with aug
K_ZAY killed AYETULLAH with sg552
<Warrior> Player connected
VINO IN ECHIPA NOASTRA  | Forum: www.evogames.ro
<Warrior> Player is joining the Counter-Terrorist force
*** K_ZAY killed AYETULLAH with a headshot from sg552 ***
*** verde killed <Warrior> Player with a headshot from ak47 ***
*** Mufasa killed _Burcea_ with a headshot from m4a1 ***
K_ZAY killed Mufasa with sg552
*** K_ZAY killed verde with a headshot from sg552 ***
K_ZAY killed verde with sg552
Mufasa killed K_ZAY with m4a1
<Warrior> Player dropped
<Warrior> Player has left the game
[eVo] <Warrior> Player deconectat pentru ping mare!
<Warrior> Player connected
<Warrior> Player is joining the Counter-Terrorist force
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : launch options din steam sau cs?
lsmetdai killed Mufasa with m4a1
*MORT* [Admin] K_ZAY : steam
VINO IN ECHIPA NOASTRA  | Forum: www.evogames.ro
AYETULLAH killed lsmetdai with aug
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : mersi! ma juit acuma!
Forum: www.evogames.ro/forum
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : ma uit acuma!
AYETULLAH killed K_ZAY with aug
*** AYETULLAH killed lsmetdai with a headshot from aug ***
*MORT* [Anti-AWP] Mufasa : boo
*** AYETULLAH killed <Warrior> Player with a headshot from aug ***
<Warrior> Player dropped
<Warrior> Player has left the game
*** verde killed lsmetdai with a headshot from m4a1 ***
<Warrior> Player dropped
K_ZAY killed Mufasa with sg552
[eVo] <Warrior> Player deconectat pentru ping mare!
verde killed K_ZAY with grenade
PTB: Transfering AYETULLAH to the CTs
*** AYETULLAH killed verde with a headshot from aug ***
Mufasa killed AYETULLAH with m4a1
K_ZAY killed Mufasa with sg552
*** K_ZAY killed lsmetdai with a headshot from sg552 ***
PTB: Transfering K_ZAY to the Ts
VINO IN ECHIPA NOASTRA  | Forum: www.evogames.ro
*** AYETULLAH killed Mufasa with a headshot from m4a1 ***
*** K_ZAY killed AYETULLAH with a headshot from sg552 ***
*MORT* [Anti-AWP] Mufasa : rip
PTB: Transfering verde to the CTs
*** AYETULLAH killed Mufasa with a headshot from ak47 ***
*** K_ZAY killed verde with a headshot from sg552 ***
K_ZAY killed lsmetdai with sg552
*MORT* [Anti-AWP] Mufasa : /rank
AYETULLAH killed K_ZAY with ak47
PTB: Transfering lsmetdai to the Ts
AYETULLAH killed K_ZAY with ak47
*** Mufasa killed verde with a headshot from m4a1 ***
VINO IN ECHIPA NOASTRA  | Forum: www.evogames.ro
AYETULLAH killed Mufasa with ak47
*** lsmetdai killed AYETULLAH with a headshot from m4a1 ***
Ai primit gag de la: _Burcea_. Au mai ramas 6 minut(e)
*** K_ZAY killed verde with a headshot from sg552 ***
Motivul Gagului: respira
*** K_ZAY killed Mufasa with a headshot from sg552 ***
PTB: Transfering Mufasa to the CTs
lsmetdai killed AYETULLAH with m4a1
K_ZAY killed verde with sg552
K_ZAY killed AYETULLAH with sg552
Mufasa killed lsmetdai with m4a1
Welcome to CS.EVOGAMES.RO #2021 #1000-FPS
K_ZAY killed Mufasa with grenade
*MORT* AYETULLAH : xdd
*MORT* [Anti-AWP] Mufasa : gg
*** K_ZAY killed verde with a headshot from sg552 ***
*** lsmetdai killed AYETULLAH with a headshot from m4a1 ***
VINO IN ECHIPA NOASTRA  | Forum: www.evogames.ro
K_ZAY killed Mufasa with sg552
K_ZAY killed verde with sg552
AYETULLAH killed K_ZAY with aug
verde dropped
verde has left the game
*** lsmetdai killed Mufasa with a headshot from m4a1 ***
AYETULLAH killed lsmetdai with aug
AYETULLAH killed lsmetdai with aug
K_ZAY killed Mufasa with m4a1
AYETULLAH killed K_ZAY with aug
*MORT* [Anti-AWP] Mufasa : /rank
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : zAY
*** K_ZAY killed AYETULLAH with a headshot from sg552 ***
*VIU* [Admin] K_ZAY : ?
*** Mufasa killed lsmetdai with a headshot from m4a1 ***
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : am intat la settings in steam
*** K_ZAY killed Mufasa with a headshot from sg552 ***
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : dar nu gasesc rubrica cu launch
[RedFear] <Warrior> Player dropped
AYETULLAH killed K_ZAY with m4a1
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : am doar "in game"
[RedFear] <Warrior> Player connected
VINO IN ECHIPA NOASTRA  | Forum: www.evogames.ro
[RedFear] <Warrior> Player is joining the Counter-Terrorist force
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : referitor la joc
*** lsmetdai killed AYETULLAH with a headshot from scout ***
Mufasa killed lsmetdai with m4a1
*MORT* [Admin] K_ZAY : pune in game daca ai
*** lsmetdai killed Mufasa with a headshot from scout ***
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : am intrat si acolo insa sunt acelea cu f12 ptr screenshot
*** K_ZAY killed AYETULLAH with a headshot from sg552 ***
*VIU* [Admin] K_ZAY : eu dau click dreapta pe cs si am acolo launch
*** lsmetdai killed [RedFear] <Warrior> Player with a headshot from scout ***
Mufasa is joining the Terrorist force
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : sa imi arate fps
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : hmm sa incerc asa atunci
Kareem dropped
*** K_ZAY killed Mufasa with a headshot from sg552 ***
PTB: Transfering K_ZAY to the CTs
*** K_ZAY killed lsmetdai with a headshot from sg552 ***
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : nope nu am
Laura is joining the Counter-Terrorist force
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : din click dreapta
*** K_ZAY killed Mufasa with a headshot from sg552 ***
*** lsmetdai killed [RedFear] <Warrior> Player with a headshot from ak47 ***
*SPEC* [Girls]Laura : doamne, ce e cu frigul asta de aici..
K_ZAY killed AYETULLAH with sg552
PTB: Transfering AYETULLAH to the Ts
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : ahah:))
*** K_ZAY killed lsmetdai with a headshot from sg552 ***
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : saracutsa
VINO IN ECHIPA NOASTRA  | Forum: www.evogames.ro
Forum: www.evogames.ro/forum
*** lsmetdai killed K_ZAY with a headshot from m4a1 ***
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : de 3 zile stau numai in halat!
lsmetdai killed Laura with m4a1
*** [RedFear] <Warrior> Player killed lsmetdai with a headshot from aug ***
<Warrior> Player dropped
*MORT* [Girls]Laura : nici sa fumez nu pot
Mufasa killed [RedFear] <Warrior> Player with m4a1
<Warrior> Player connected
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : yeah!! its super cold!
*VIU* [Girls]Laura : te cred
<Warrior> Player is joining the Terrorist force
Mufasa killed Laura with m4a1
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : sa anuntat friguts
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : 😞
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : gata vara
[RedFear] <Warrior> Player killed AYETULLAH with aug
Ai primit gag de la: _Burcea_. Au mai ramas 1 minut(e)
Mufasa killed K_ZAY with m4a1
Motivul Gagului: respira
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : mai ma juit in settings pe steam zay
<Warrior> Player killed [RedFear] <Warrior> Player with ak47
*MORT* [Girls]Laura : cam devreme
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : da ,destul de devreme
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : nu m am asteptat nici eu
*** K_ZAY killed AYETULLAH with a headshot from sg552 ***
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : in general era racoare dar nu frig
lsmetdai killed Laura with aug
*** K_ZAY killed lsmetdai with a headshot from sg552 ***
*** [RedFear] <Warrior> Player killed <Warrior> Player with a headshot from aug ***
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : pe vremea aceasta
*** K_ZAY killed Mufasa with a headshot from sg552 ***
<Warrior> Player dropped
<Warrior> Player has left the game
VINO IN ECHIPA NOASTRA  | Forum: www.evogames.ro
PTB: Transfering [RedFear] <Warrior> Player to the Ts
lsmetdai killed K_ZAY with m4a1
Ai primit UnGag cu succes!
*VIU* [Girls]Laura : si marea e agitata
*** [RedFear] <Warrior> Player killed Laura with a headshot from aug ***
*SPEC* Whatever : nu e frig, e cea mai buna vreme, 10-25 de grade sunt in plaja cea mai buna
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : sa dat climatul peste cap
*** K_ZAY killed AYETULLAH with a headshot from sg552 ***
TALEB GAMING dropped
*** K_ZAY killed [RedFear] <Warrior> Player with a headshot from sg552 ***
PTB: Transfering lsmetdai to the CTs
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : calota glaciara se topeste si aici vine frigul mai devreme
Requesting tempdecal.wad from server
TALEB GAMING connected
TALEB GAMING is joining the Terrorist force
*SPEC* Whatever : nu s-a dat nimic peste cap
K_ZAY killed lsmetdai with sg552
Welcome to CS.EVOGAMES.RO #2021 #1000-FPS -- This server is using AMX Mod X
PTB: Transfering K_ZAY to the Ts
Laura killed AYETULLAH with aug
Laura killed TALEB GAMING with aug
[RedFear] <Warrior> Player killed Laura with aug
*SPEC* Whatever : aveti cu minus, sau cum?
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : este un pic agitata a fost furtuna aseara la mine aici
VINO IN ECHIPA NOASTRA  | Forum: www.evogames.ro
AYETULLAH killed [RedFear] <Warrior> Player with sg552
[AdmiN] _Burcea_: Gag jucatorul Whatever pentru [10] minut(e). Motiv: respira
PTB: Transfering AYETULLAH to the CTs
*** K_ZAY killed Laura with a headshot from sg552 ***
Mufasa is joining the Counter-Terrorist force
*VIU* [Girls]Laura : mersi
*VIU* [Girls]Laura : :)))
Ai primit gag de la: _Burcea_. Au mai ramas 10 minut(e)
lsmetdai killed K_ZAY with ak47
Motivul Gagului: respira
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : mergi si fa reclamatie pe forum
lsmetdai killed TALEB GAMING with ak47
(PLAYER) Whatever :  domnule burcea, as aprecia daca nu ati da gag fara motiv
Ai primit gag de la: _Burcea_. Au mai ramas 10 minut(e)
AYETULLAH killed K_ZAY with sg552
AYETULLAH killed TALEB GAMING with sg552
*** Mufasa killed [RedFear] <Warrior> Player with a headshot from m4a1 ***
Motivul Gagului: respira
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : o sa raspund cand te caut eu
Welcome to CS.EVOGAMES.RO #2021 #1000-FPS
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : vrei sa iti explic eu un motiv?
Mufasa killed [RedFear] <Warrior> Player with m4a1
*** lsmetdai killed TALEB GAMING with a headshot from ak47 ***
lsmetdai killed K_ZAY with ak47
*VIU* [Girls]Laura : saracul
(PLAYER) Whatever :  daca nu poti sa te comporti normal ca si admin iti recomand sa renunti la el
[RedFear] <Warrior> Player dropped
[RedFear] <Warrior> Player has left the game
VINO IN ECHIPA NOASTRA  | Forum: www.evogames.ro
Mufasa killed TALEB GAMING with m4a1
TALEB GAMING dropped
TALEB GAMING has left the game
PTB: Transfering lsmetdai to the Ts
*** K_ZAY killed Mufasa with a headshot from sg552 ***
AYETULLAH killed K_ZAY with m4a1
*VIU* [Girls]Laura : explica i, nu ii place sa primeasca ceva fara motiv
*** lsmetdai killed Laura with a headshot from ak47 ***
lsmetdai killed AYETULLAH with ak47
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : gag,kick,ban pentru adresari repetate de aluzii cu subliminari jignitoare
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : gag,kick,ban pentru adresari repetate de aluzii cu subliminari jignitoare
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : gag,kick,ban pentru adresari repetate de aluzii cu subliminari jignitoare
lsmetdai killed AYETULLAH with ak47
Mufasa killed lsmetdai with m4a1
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : gag,kick,ban pentru adresari repetate de aluzii cu subliminari jignitoare
K_ZAY killed Laura with m4a1
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : dute si fa reclamatie spui ca te-am trimis eu ,)
*** K_ZAY killed Mufasa with a headshot from m4a1 ***
(PLAYER) Whatever :  ce aluzii visezi?
*** K_ZAY killed AYETULLAH with a headshot from m4a1 ***
Mufasa killed lsmetdai with m4a1
VINO IN ECHIPA NOASTRA  | Forum: www.evogames.ro
*** K_ZAY killed Laura with a headshot from m4a1 ***
*** K_ZAY killed Mufasa with a headshot from m4a1 ***
PTB: Switching K_ZAY with AYETULLAH.
*** K_ZAY killed AYETULLAH with a headshot from m4a1 ***
lsmetdai killed K_ZAY with ak47
(PLAYER) Whatever :  unde am facut eu aluzii? prin ce?
Laura killed lsmetdai with m4a1
***FENERBAHCEEE-1907*** dropped
Requesting tempdecal.wad from server
***FENERBAHCEEE-1907*** connected
K_ZAY killed AYETULLAH with sg552
***FENERBAHCEEE-1907*** is joining the Terrorist force
lsmetdai killed K_ZAY with sg552
VINO IN ECHIPA NOASTRA  | Forum: www.evogames.ro
lsmetdai killed Laura with sg552
*SPEC* [Admin] [#]_BuRcEa_ : zay am doar la steam networking sa dau default din settings/in-game
_Burcea_ is joining the Counter-Terrorist force
Whatever is joining the Counter-Terrorist force
Forum: www.evogames.ro/forum
*** AYETULLAH killed K_ZAY with a headshot from m4a1 ***
*** AYETULLAH killed Laura with a headshot from m4a1 ***
lsmetdai (RADIO): Fire in the hole!
* Killed by K_ZAY with sg552 @ 14m (75hp, 100ap) >> head: 1
* You hit K_ZAY 0 time(s), 0 damage >> no hits
_Burcea_ killed lsmetdai with m4a1
***FENERBAHCEEE-1907*** killed _Burcea_ with m4a1
*** K_ZAY killed ***FENERBAHCEEE-1907*** with a headshot from sg552 ***
] bind q kill
PTB: Transfering Laura to the Ts
*** AYETULLAH killed Whatever with a headshot from m4a1 ***
Can't suicide -- already dead!
* Careful! You've died 2 rounds in a row now...
*VIU* [Admin] K_ZAY : o sa intru cu team mai incolo daca vrei
*** K_ZAY killed Laura with a headshot from sg552 ***
AYETULLAH killed K_ZAY with m4a1
* Killed by AYETULLAH with m4a1 @ 13m (100hp, 0ap) >> head: 1
* You hit AYETULLAH 0 time(s), 0 damage >> no hits
PTB: Transfering lsmetdai to the CTs
lsmetdai killed ***FENERBAHCEEE-1907*** with sg552
*** Whatever killed Laura with a headshot from ak47 ***
AYETULLAH killed Whatever with m4a1
* Careful! You've died 3 rounds in a row now...
VINO IN ECHIPA NOASTRA  | Forum: www.evogames.ro
*** AYETULLAH killed _Burcea_ with a headshot from m4a1 ***
* Killed by AYETULLAH with m4a1 @ 17m (100hp, 100ap) >> leftarm: 2
* You hit AYETULLAH 0 time(s), 0 damage >> no hits
AYETULLAH killed K_ZAY with m4a1
*VIU* [Admin] [#]_BuRcEa_ : pai foarte putin mai stau ca sunt frant,daca vrei cu drag maine dupa amiaza dupa 6
*** AYETULLAH killed lsmetdai with a headshot from m4a1 ***
K_ZAY (RADIO): Fire in the hole!
*MORT* [Admin] K_ZAY : ok maine atunci
*MORT* [Admin] [#]_BuRcEa_ : Duminica ma gandesc ca te odihnesti , eu as fii liber si Duminica
PTB: Transfering K_ZAY to the Ts
*** AYETULLAH killed lsmetdai with a headshot from sg552 ***
*** K_ZAY killed Whatever with a headshot from sg552 ***
*** _Burcea_ killed ***FENERBAHCEEE-1907*** with a headshot from usp ***
*VIU* [Admin] [#]_BuRcEa_ : okay,ramane dupa 6 maine
***FENERBAHCEEE-1907*** dropped
***FENERBAHCEEE-1907*** has left the game
K_ZAY killed _Burcea_ with sg552
* Killed by K_ZAY with sg552 @ 11m (100hp, 100ap) >> head: 1
* You hit K_ZAY 0 time(s), 0 damage >> no hits
*VIU* [Admin] [#]_BuRcEa_ : intru aici si dau un semn imd dupa 18:090a
Laura killed _Burcea_ with m4a1
AYETULLAH killed K_ZAY with sg552
PTB: Transfering AYETULLAH to the CTs
*** AYETULLAH killed Laura with a headshot from sg552 ***
ALIN; connected
VINO IN ECHIPA NOASTRA  | Forum: www.evogames.ro
ALIN; is joining the Terrorist force
PTB: Transfering _Burcea_ to the Ts
*** lsmetdai killed _Burcea_ with a headshot from ak47 ***
lsmetdai killed ALIN; with ak47
Laura killed lsmetdai with aug
_Burcea_ is joining the Counter-Terrorist force
K_ZAY killed AYETULLAH with sg552
*** lsmetdai killed K_ZAY with a headshot from ak47 ***
lsmetdai killed ALIN; with ak47
Laura killed _Burcea_ with m4a1
Laura killed lsmetdai with m4a1
*** AYETULLAH killed Laura with a headshot from sg552 ***
*MORT* ALIN; : burcea
Welcome to CS.EVOGAMES.RO #2021 #1000-FPS
*MORT* [Admin] [#]_BuRcEa_ : IAR FACE ASA
Laura killed AYETULLAH with m4a1
*MORT* ALIN; : lasa panda
lsmetdai killed ALIN; with ak47
*MORT* ALIN; : :))
_Burcea_ killed Laura with ak47
_Burcea_ killed K_ZAY with grenade
*VIU* [Admin] [#]_BuRcEa_ : super crazy thang nu am vzt in viata mea
VINO IN ECHIPA NOASTRA  | Forum: www.evogames.ro
Ai primit gag de la: _Burcea_. Au mai ramas 3 minut(e)
*** lsmetdai killed ALIN; with a headshot from ak47 ***
*** K_ZAY killed lsmetdai with a headshot from sg552 ***
Motivul Gagului: Respira
*MORT* [Girls]Laura : 😞
*** K_ZAY killed _Burcea_ with a headshot from sg552 ***
*** K_ZAY killed AYETULLAH with a headshot from sg552 ***
*VIU* [Admin] [#]_BuRcEa_ : zici ca au  scos astia cookies ptr control
*** ALIN; killed lsmetdai with a headshot from ak47 ***
*VIU* [Admin] [#]_BuRcEa_ : adica in gen asa
*** K_ZAY killed _Burcea_ with a headshot from sg552 ***
*** K_ZAY killed AYETULLAH with a headshot from sg552 ***
Laura killed _Burcea_ with m4a1
*VIU* [Admin] [#]_BuRcEa_ : Laurita da-mi un semn pe fb,)
*** ALIN; killed AYETULLAH with a headshot from ak47 ***
K_ZAY killed lsmetdai with sg552
VINO IN ECHIPA NOASTRA  | Forum: www.evogames.ro
*VIU* [Girls]Laura : alin, ai baterie acum?
ALIN; killed AYETULLAH with ak47
ALIN; killed lsmetdai with ak47
*** _Burcea_ killed K_ZAY with a headshot from m4a1 ***
*** _Burcea_ killed Laura with a headshot from m4a1 ***
*** ALIN; killed _Burcea_ with a headshot from ak47 ***
*VIU* [Admin] [#]_BuRcEa_ : daca il mai stii
*** K_ZAY killed _Burcea_ with a headshot from m4a1 ***
*** K_ZAY killed lsmetdai with a headshot from m4a1 ***
*VIU* [Admin] [#]_BuRcEa_ : mai vbim
*VIU* ALIN; : dorm ai mei 😄
Laura killed AYETULLAH with aug
*MORT* [Admin] [#]_BuRcEa_ : il mai stii ?!
PTB: Switching ALIN; with _Burcea_.
AYETULLAH killed K_ZAY with sg552
*** lsmetdai killed _Burcea_ with a headshot from ak47 ***
*VIU* [Girls]Laura : mna, bun
*** Laura killed AYETULLAH with a headshot from aug ***
Whatever is joining the Counter-Terrorist force
*MORT* [Admin] [#]_BuRcEa_ : 🙂
ALIN; killed Laura with m4a1
lsmetdai (RADIO): Fire in the hole!
VINO IN ECHIPA NOASTRA  | Forum: www.evogames.ro
* Killed by K_ZAY with sg552 @ 11m (100hp, 100ap) >> head: 1
*** K_ZAY killed Whatever with a headshot from sg552 ***
* You hit K_ZAY 0 time(s), 0 damage >> no hits
*VIU* [Admin] [#]_BuRcEa_ : seara frumoasa  all!
*** ALIN; killed _Burcea_ with a headshot from m4a1 ***
ALIN; killed Laura with m4a1
K_ZAY killed lsmetdai with sg552
* Careful! You've died 2 rounds in a row now...
AYETULLAH killed K_ZAY with ak47
*VIU* [Girls]Laura : la fel
* Killed by K_ZAY with sg552 @ 25m (65hp, 0ap) >> head: 1 leftarm: 1
* You hit K_ZAY 0 time(s), 0 damage >> no hits
*VIU* [Admin] [#]_BuRcEa_ : Zay dau semn maine
Ai primit gag de la: _Burcea_. Au mai ramas 1 minut(e)
Motivul Gagului: Respira
*MORT* [Admin] [#]_BuRcEa_ : ms Laura,la fel !\
Whatever killed K_ZAY with ak47
ALIN; killed Laura with m4a1
ALIN; killed _Burcea_ with m4a1
*MORT* [Admin] K_ZAY : ok
* Careful! You've died 3 rounds in a row now...
Requesting tempdecal.wad from server
yasin connected
ALIN; (RADIO): Fire in the hole!
AYETULLAH (RADIO): Fire in the hole!
Welcome to CS.EVOGAMES.RO #2021 #1000-FPS -- This server is using AMX Mod X
*** _Burcea_ killed lsmetdai with a headshot from sg552 ***
yasin is joining the Counter-Terrorist force
*VIU* [Admin] [#]_BuRcEa_ : stay safe!
Forum: www.evogames.ro/forum
*** ALIN; killed AYETULLAH with a headshot from m4a1 ***
*MORT* [Admin] [#]_BuRcEa_ : ne auzim
*** K_ZAY killed ALIN; with a headshot from m4a1 ***
Whatever killed _Burcea_ with ak47
Laura killed yasin with m4a1
PTB: Transfering AYETULLAH to the Ts
*** Laura killed Whatever with a headshot from m4a1 ***
*VIU* [Admin] [#]_BuRcEa_ : ,)
Whatever died
lsmetdai (RADIO): Fire in the hole!
*** yasin killed _Burcea_ with a headshot from m4a1 ***
yasin killed Laura with m4a1
Ai primit UnGag cu succes!
ALIN; killed K_ZAY with m4a1
* Killed by Laura with m4a1 @ 9m (100hp, 0ap) >> head: 1
AYETULLAH killed yasin with aug
*** lsmetdai killed AYETULLAH with a headshot from ak47 ***
* You hit Laura 0 time(s), 0 damage >> no hits
VINO IN ECHIPA NOASTRA  | Forum: www.evogames.ro
Whatever died
*MORT* [Admin] [#]_BuRcEa_ : uff
*** _Burcea_ killed ALIN; with a headshot from sg552 ***
*MORT* [Admin] [#]_BuRcEa_ : ce mi-ai luat fata
Surim bika dropped
AYETULLAH killed lsmetdai with m4a1
* Careful! You've died 2 rounds in a row now...
_Burcea_ killed yasin with glock18
lsmetdai (RADIO): Fire in the hole!
Whatever died
ALIN; (RADIO): Fire in the hole!
Laura killed lsmetdai with m4a1
*** K_ZAY killed yasin with a headshot from sg552 ***
AYETULLAH killed ALIN; with m4a1
Whatever died
*** lsmetdai killed _Burcea_ with a headshot from m4a1 ***
K_ZAY killed lsmetdai with sg552
*** ALIN; killed Laura with a headshot from ak47 ***
*** K_ZAY killed ALIN; with a headshot from sg552 ***
*** AYETULLAH killed yasin with a headshot from m4a1 ***
yasin (RADIO): Fire in the hole!
Whatever died
VINO IN ECHIPA NOASTRA  | Forum: www.evogames.ro
*** K_ZAY killed lsmetdai with a headshot from sg552 ***
_Burcea_ killed ALIN; with m4a1
*** AYETULLAH killed yasin with a headshot from m4a1 ***
Requesting tempdecal.wad from server
Surim bika connected
Whatever died
Surim bika is joining the Terrorist force
_Burcea_ killed yasin with m4a1
lsmetdai killed _Burcea_ with m4a1
AYETULLAH killed lsmetdai with m4a1
Lostamine88 dropped
AYETULLAH killed ALIN; with m4a1
ALIN; (RADIO): Fire in the hole!
Requesting tempdecal.wad from server
to|opco connected
to|opco is joining the Terrorist force
Whatever died
PTB: Transfering AYETULLAH to the CTs
*** K_ZAY killed yasin with a headshot from sg552 ***
*** lsmetdai killed _Burcea_ with a headshot from m4a1 ***
*** K_ZAY killed ALIN; with a headshot from sg552 ***
*** lsmetdai killed Surim bika with a headshot from m4a1 ***
*** K_ZAY killed AYETULLAH with a headshot from sg552 ***
_Burcea_ dropped
_Burcea_ has left the game
Laura killed lsmetdai with aug
K_ZAY killed ALIN; with sg552
* Careful! You've died 8 rounds in a row now...
*** K_ZAY killed yasin with a headshot from sg552 ***
Whatever died
*** K_ZAY killed AYETULLAH with a headshot from sg552 ***
*** lsmetdai killed K_ZAY with a headshot from ak47 ***
VINO IN ECHIPA NOASTRA  | Forum: www.evogames.ro
*** lsmetdai killed Surim bika with a headshot from ak47 ***
ALIN; dropped
ALIN; has left the game
*** lsmetdai killed to|opco with a headshot from ak47 ***
lsmetdai killed Laura with ak47
Welcome to CS.EVOGAMES.RO #2021 #1000-FPS
Whatever died
lsmetdai (RADIO): Fire in the hole!
*** Laura killed lsmetdai with a headshot from aug ***
*** Laura killed yasin with a headshot from aug ***
AYETULLAH killed to|opco with aug
Surim bika killed AYETULLAH with awp
Whatever died
* Careful! You've died 10 rounds in a row now...
lsmetdai killed Surim bika with ak47
Laura killed yasin with m4a1
AYETULLAH killed to|opco with sg552
Laura killed lsmetdai with m4a1
VINO IN ECHIPA NOASTRA  | Forum: www.evogames.ro
*** AYETULLAH killed K_ZAY with a headshot from sg552 ***
Laura killed AYETULLAH with m4a1
Whatever died
*** lsmetdai killed K_ZAY with a headshot from ak47 ***
*** to|opco killed lsmetdai with a headshot from m4a1 ***
*** AYETULLAH killed Laura with a headshot from m4a1 ***
Surim bika killed AYETULLAH with awp
to|opco killed yasin with m4a1
Whatever died
Surim bika killed lsmetdai with awp
K_ZAY killed yasin with sg552
*** Laura killed AYETULLAH with a headshot from m4a1 ***
Whatever died
VINO IN ECHIPA NOASTRA  | Forum: www.evogames.ro
*** K_ZAY killed yasin with a headshot from sg552 ***
*** AYETULLAH killed Surim bika with a headshot from sg552 ***
lsmetdai killed to|opco with ak47
*** K_ZAY killed AYETULLAH with a headshot from sg552 ***
yasin dropped
yasin has left the game
lsmetdai killed Laura with ak47
lsmetdai killed K_ZAY with ak47
Whatever died
^wEiRD0 timed out
^wEiRD0 has left the game
PTB: Transfering Laura to the CTs
*** Surim bika killed Laura with a headshot from awp ***
*** AYETULLAH killed to|opco with a headshot from sg552 ***
lsmetdai killed K_ZAY with ak47
Surim bika killed AYETULLAH with awp
Requesting tempdecal.wad from server
WIM connected
Surim bika killed lsmetdai with awp
WIM is joining the Counter-Terrorist force
*** to|opco killed Whatever with a headshot from m4a1 ***
Forum: www.evogames.ro/forum
* Careful! You've died 15 rounds in a row now...
*** K_ZAY killed AYETULLAH with a headshot from sg552 ***
lsmetdai killed K_ZAY with ak47
* Killed by to|opco with m4a1 @ 30m (100hp, 0ap) >> head: 2 chest: 1 leftarm: 1
Laura killed to|opco with aug
* You hit to|opco 0 time(s), 0 damage >> no hits
Surim bika killed Laura with awp
WIM (RADIO): Fire in the hole!
lsmetdai killed Surim bika with ak47
VINO IN ECHIPA NOASTRA  | Forum: www.evogames.ro
lsmetdai killed Surim bika with grenade
lsmetdai killed to|opco with ak47
* Careful! You've died 16 rounds in a row now...
*** K_ZAY killed WIM with a headshot from sg552 ***
lsmetdai (RADIO): Fire in the hole!
*** K_ZAY killed lsmetdai with a headshot from sg552 ***
WIM (RADIO): Fire in the hole!
*** K_ZAY killed Laura with a headshot from sg552 ***
*** K_ZAY killed AYETULLAH with a headshot from sg552 ***
lsmetdai (RADIO): Fire in the hole!
Whatever died
[AFM] Whatever was moved to spectator for being AFK longer than 20 seconds.
lsmetdai killed K_ZAY with ak47
lsmetdai killed to|opco with ak47
Surim bika killed WIM with sg552
Laura killed Surim bika with aug
lsmetdai killed K_ZAY with ak47
*** to|opco killed lsmetdai with a headshot from m4a1 ***
AYETULLAH killed Surim bika with sg552
VINO IN ECHIPA NOASTRA  | Forum: www.evogames.ro
to|opco killed WIM with m4a1
AYETULLAH killed to|opco with sg552
PTB: Transfering AYETULLAH to the Ts
AYETULLAH killed WIM with sg552
*** lsmetdai killed AYETULLAH with a headshot from ak47 ***
AYETULLAH is joining the Counter-Terrorist force
Laura killed to|opco with m4a1
*** lsmetdai killed K_ZAY with a headshot from ak47 ***
*** lsmetdai killed Surim bika with a headshot from ak47 ***
PTB: Transfering lsmetdai to the Ts
*** lsmetdai killed WIM with a headshot from ak47 ***
*** lsmetdai killed AYETULLAH with a headshot from ak47 ***
Laura killed to|opco with m4a1
lsmetdai killed Laura with m4a1
VINO IN ECHIPA NOASTRA  | Forum: www.evogames.ro
*** AYETULLAH killed Surim bika with a headshot from m4a1 ***
*** Laura killed to|opco with a headshot from aug ***
Surim bika dropped
Surim bika has left the game
Welcome to CS.EVOGAMES.RO #2021 #1000-FPS
*** lsmetdai killed WIM with a headshot from m4a1 ***
Laura killed lsmetdai with aug
*** K_ZAY killed Laura with a headshot from sg552 ***
AYETULLAH killed K_ZAY with m4a1
*MORT* WIM : ceva nu e bine :))
*** Laura killed K_ZAY with a headshot from m4a1 ***
*** to|opco killed Laura with a headshot from sg552 ***
lsmetdai killed WIM with ak47
*** AYETULLAH killed to|opco with a headshot from m4a1 ***
*MORT* [Girls]Laura : ce?
AYETULLAH killed lsmetdai with m4a1
VINO IN ECHIPA NOASTRA  | Forum: www.evogames.ro
AYETULLAH killed to|opco with m4a1
Welcome to CS.EVOGAMES.RO #2021 #1000-FPS -- This server is using AMX Mod X
K_ZAY killed WIM with sg552
*** lsmetdai killed Laura with a headshot from ak47 ***
*** AYETULLAH killed K_ZAY with a headshot from m4a1 ***
*** AYETULLAH killed lsmetdai with a headshot from m4a1 ***
Calugaritsa' connected
Calugaritsa' is joining the Terrorist force
*** AYETULLAH killed lsmetdai with a headshot from m4a1 ***
Laura killed to|opco with aug
*** K_ZAY killed WIM with a headshot from sg552 ***
Laura killed Calugaritsa' with aug
Laura killed K_ZAY with aug
VINO IN ECHIPA NOASTRA  | Forum: www.evogames.ro
*** K_ZAY killed WIM with a headshot from sg552 ***
*** lsmetdai killed Laura with a headshot from scout ***
AYETULLAH killed to|opco with sg552
*** lsmetdai killed AYETULLAH with a headshot from scout ***
*** K_ZAY killed AYETULLAH with a headshot from sg552 ***
*** K_ZAY killed Laura with a headshot from sg552 ***
WIM killed lsmetdai with m4a1
Calugaritsa' killed WIM with ak47
*** K_ZAY killed WIM with a headshot from sg552 ***
Forum: www.evogames.ro/forum
*** Laura killed K_ZAY with a headshot from m4a1 ***
*** to|opco killed Laura with a headshot from m4a1 ***
VINO IN ECHIPA NOASTRA  | Forum: www.evogames.ro
lsmetdai killed AYETULLAH with scout
*** to|opco killed AYETULLAH with a headshot from m4a1 ***
PTB: Switching lsmetdai with Laura.
*** Calugaritsa' killed WIM with a headshot from ak47 ***
*** Laura killed lsmetdai with a headshot from m4a1 ***
*** K_ZAY killed WIM with a headshot from sg552 ***
K_ZAY killed lsmetdai with sg552
AYETULLAH killed K_ZAY with sg552
*** Laura killed AYETULLAH with a headshot from m4a1 ***
PTB: Switching K_ZAY with Whatever.
*** Calugaritsa' killed lsmetdai with a headshot from ak47 ***
* Careful! You've died 16 rounds in a row now...
Calugaritsa' killed AYETULLAH with grenade
Laura (RADIO): Fire in the hole!
K_ZAY killed to|opco with sg552
WIM killed Laura with awp
to|opco (RADIO): Fire in the hole!
Calugaritsa' killed WIM with ak47
to|opco dropped
to|opco has left the game
Calugaritsa' (RADIO): Fire in the hole!
Whatever died
Calugaritsa' killed K_ZAY with ak47
Calugaritsa' (RADIO): Fire in the hole!
Whatever died
VINO IN ECHIPA NOASTRA  | Forum: www.evogames.ro
Calugaritsa' (RADIO): Fire in the hole!
*** WIM killed Laura with a headshot from m4a1 ***
Calugaritsa' killed WIM with ak47
AYETULLAH killed Calugaritsa' with m4a1
AYETULLAH killed Whatever with grenade
* Careful! You've died 18 rounds in a row now...
*** AYETULLAH killed Laura with a headshot from m4a1 ***
*** AYETULLAH killed Calugaritsa' with a headshot from m4a1 ***
* Killed by AYETULLAH with grenade @ 21m (100hp, 0ap) >>
* You hit AYETULLAH 0 time(s), 0 damage >> no hits
Laura killed K_ZAY with m4a1
* Careful! You've died 19 rounds in a row now...
Whatever died
AYETULLAH killed Calugaritsa' with m4a1
WIM killed Laura with sg552
VINO IN ECHIPA NOASTRA  | Forum: www.evogames.ro
Whatever died
lsmetdai killed WIM with ak47
*** AYETULLAH killed lsmetdai with a headshot from m4a1 ***
*MORT* [Admin] K_ZAY : hucum
WIM dropped
WIM has left the game
PTB: Transfering lsmetdai to the Ts
*** AYETULLAH killed Laura with a headshot from m4a1 ***
AYETULLAH killed Calugaritsa' with m4a1
Requesting tempdecal.wad from server
WIM connected
lsmetdai (RADIO): Fire in the hole!
WIM is joining the Counter-Terrorist force
PTB: Transfering Laura to the CTs
lsmetdai killed K_ZAY with aug
Whatever died
Calugaritsa' killed WIM with ak47
* Careful! You've died 21 rounds in a row now...
Laura killed lsmetdai with m4a1
AYETULLAH killed Calugaritsa' with m4a1
Welcome to CS.EVOGAMES.RO #2021 #1000-FPS
*** WIM killed lsmetdai with a headshot from m4a1 ***
*** K_ZAY killed AYETULLAH with a headshot from sg552 ***

Link to post
Share on other sites

Sa inteleg ca aici iti faci barlogul cu reclamatiile viitoare ptr toti ceilalti? De ce nu ai facut topic separat?

Link to post
Share on other sites

Topic separat? Pentru ce? Am postat aici on topic. Faptul ca nu iti dai seama nu e ceva neasteptat.

P.S. E clar ca nu iti vei pune intrebarea singur, asa ca te voi ajuta eu: "In ce mod ma priveste pe mine ce s-a intamplat pe server cat timp eu eram pe server?"

Edited by Sheep
Link to post
Share on other sites

Tu aici ii faci plangere lui burcea, de ce nu ai facut topic separat explicand acolo situatia. Eu nu-s superiorul lui sa-i contest deciziile. Dupa logica ta o sa facem ciulama aici de fiecare data cand voi fi pe srv si alt admin te va sanctiona?

Link to post
Share on other sites

Nu-i fac nici o plangere lui burcea. Tineam doar sa apreciez ignoranta totala de care dai dovada de fiecare data. Probabil ca ii spune "stofa de admin" sau ceva similar.

Link to post
Share on other sites

Iei gag te certi cu el si tot eu sunt de vina ptr ca nu intervin? 

Sa-ti explic mai pe intelesul tau ptr ca vad ca nu pricepi: sunt de acelasi rang cu burcea, nu am voie sa ma cert cu el ptr deciziile luate de el in privinta unui jucator, in cazul unei probleme jucatorul respectiv face reclamatie si eu imi spun parerea cum as fi procedat eu. Avem admin zone unde pot posta doar adminii ptr astfel de cazuri sa nu ne spalam rufele murdare in public. Ti-a dat 2 gaguri, pe primul l-ai meritat intrucat iar te-ai bagat singur in seama si ai inceput subtil cu insultele, pe al doilea nu stiu din ce motiv ti l-a dat. Vreau sa-mi spui ce crezi tu ca ar trebui noi adminii sa facem: tu ne iei la misto ne insulti si noi ar trebui sa trecem cu vederea? asa ti se pare tie corect? Sa presupunem ca n-ai inteligenta emotionala ptr a diferentia situatia in care cineva iti accepta un astfel de limbaj si cazul in care se simte deranjat: faptul ca nu te bagam in seama in prima instanta cand incepi cu mistourile ar trebui sa-ti dea de inteles ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda si sa te potolesti, dar tu contrar sfatului meu continui cu sarada. Nu traim in lumea ta utopica unde toti plecam capul si acceptam mizeriile adresate noua.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...