Jump to content

Sugestii Optimizare Gameplay


Recommended Posts

* Am adaugat link pentru descarcarea pluginurilor in titlul lor. Just click.

Prioritate inalta:

HIGH PING KICKER - Kick automat jucatorilor care au un ping foarte mare (limita se poate ajusta).
AFK Kicker/AFK Manager  sau PhAFKManager - Se poate seta daca jucatorului ii va fi dat kick sau daca va fi transferat la SPECTATORI.
AFK Bomb Transfer - Poate ajuta foarte mult in cazul in care actiunea se desfasoara pe o harta tip defuse.
Model Nou Map Chooser - In cazul in care se decide schimbarea hartilor, acest plugin ofera un meniu mai bogat.
AdBlocker - Blocheaza majoritatea reclamelor facute in chat de catre ad-boti. Trebuie testat. Are fisier de configurare .ini
OpenGL Detector - Detecteaza fiserele cele mai des folosite de catre walleri. Are colectie de fisier OpenGL care se pune in directorul specificat in instructiuni. Mare atentie, sa nu se puna vreun driver bun (ca riscam sa nu intram toti) :))
Semiclip - Pentru a se evita blocarea intre jucatori. E frustrant.
Map on Time - Se poate stabili ce harta sa fie noaptea sau intr-un anumit interval orar.

Optionale:

Parasuta - Ofera parasuta jucatorului
UltimateAdmin - Pluginul este interesant, in sensul ca adminii cu grad mai mic vad adminii cu grad mai mare (cei care beneficiaza de flag-ul "a" in users.ini - imunitate) ca fiind jucatori normali. Asta este bun pentru a testa adminii noi.

Voi mai adauga pe parcurs si alte pluginuri.

 

Link to post
Share on other sites

Voi testa cateva dintre ele pe un server dedicat local si revin cu o parere! Multumim!

Link to post
Share on other sites

HIGH PING KICKER este bun l-as seta sa dea kick celor cu ping mai mare de 120, oricum peste 60 e nejucabil dar unii sunt masochisti

AFK Kicker/AFK Manager bun

AFK Bomb Transfer bun

Model Nou Map Chooser meniu mai bogat in ce sens? mai multe optiuni ? daca pune 5-6 nu vad rostul daca-s 12 jucatori, mapa cu 3 voturi iese castigatoare. nu-mi place asta

AdBlocker daca blocheaza siteurile cu www .ro bla bla va bloca si linkul catre wargods, eu nu cer wargods dar ptr adminii care-l cer va fi un inconvenient, intrucat jucatorii vor lua gag cand vor posta linkul.

OpenGL Detector am mai vazut acest plugin pe alte servere, nu stiu cat de eficient este, dar daca detecteaza macar aimurile nesimtite este o idee buna, sunt foarte putini cei pe care-i duc capul sa configureze un silent.

Semiclip ideea lui alin de a face serverul cat mai clasic este buna, dar avand in vedere ca se joaca 80% snow la balcon ramanem blocati ca oile, ar fi o idee buna sa putem trece prin coechipieri.

Map on Time buna si ideea asta, oricum daca este vreun admin si jucatorii vor o alta mapa o poate pune pe aia cu conditia sa o schimbe in cea precedenta, sau sa mai fie un admin care se va asigura ca mapa din programul stabilit este pusa la loc

Link to post
Share on other sites

Parasuta nu-mi place prefer sa fie clasic, pe mape clasice mai joc la sunet si imi place sa-i aud pe cei care sar de pe cutii.

UltimateAdmin nu-i buna ideea ptr ca adminii care si joaca bine vor fi controlati nonstop de catre cei inferiori, adica vor cere scanuri wg, iar ptr a-l da tre sa treci de enspe mii de reclame verificari pe siteul ala care inainte era simplu dar cum foamea de bani e mare l-au umplut de reclame. Pe server cred ca-i numeri pe degetele de la o mana pe adminii care pot detecta codatii fara sa ceara scanuri sau sa faca poze, restul se bazeaza excesiv pe wargods, ceea ce nu le dezvolta deloc abilitatea de a-i detecta pe cei care joaca fraudulos.

Link to post
Share on other sites

HIGH PING KICKER - Kick automat jucatorilor care au un ping foarte mare (limita se poate ajusta).
AFK Kicker/AFK Manager  sau PhAFKManager - Se poate seta daca jucatorului ii va fi dat kick sau daca va fi transferat la SPECTATORI.
AdBlocker - Blocheaza majoritatea reclamelor facute in chat de catre ad-boti. Trebuie testat. Are fisier de configurare .ini
Semiclip - Pentru a se evita blocarea intre jucatori. E frustrant.

Acestea ar fi cele mai importante dupa parerea mea. Plugin-ul Semiclip e acelasi pe care l-am testat acum 2 saptamani, deci merita testat prima data.

Celelalte cu galben, nu le pot testa eficient pe server local dedicat, pentru ca botii nu au ping si nu sunt afk. Vor trebui testate intai pe pgl.evogames.ro

 

Link to post
Share on other sites

in afara de team semiclip toate sunt inutile. vor ingreuna severul inutil. sunt admini care pot sa faca acele sarcini.

Link to post
Share on other sites

Eu sincer imi cer scuze ca nu fac totul repede, sunt cu timpul la limita, munca apoi copil... incerc sa tin pasul cu cererile voastre, l-am lasat pe bass in locul meu cand sunt plecat. Un singur lucru ramane stabilit: serverul va fii on pe perioada foarte lunga, sper sa facem o “comunitate” unita si bazata pe prietenie. 

  • Thanks 1
Link to post
Share on other sites

Am rezolvat ce mi-ati cerut:

Teamsemiclip ✔️

High ping kicker  ✔️

Afk manager ✔️

Adblocker avem deja ,

  • Thanks 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...