Jump to content

_Burcea_

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

5 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. _Burcea_

  Cerere Admin Xenon

  Personal nu cunosc Nickname-ul. Sa intre pe server un pic mai des spre a ne putea creea o opinie minimalista pentru inceput!
 2. _Burcea_

  reclamatie burcea

  Zay ai foarte mare dreptate insa nu vreau sa fie lasate anumite tipologii de caractere improprii cu regulamentul in cauza si sa avanseze in aceeasi maniera.Este absolut incorect sa te adresezi unui Admin cu lipsa de educatie si respect pe forum asemeni In Game mai ales la tripla cerere demo realizata neconcludent la interventia unui al2-lea admin.Pare ca se joaca cu noi toti acest player si asa ceva personal nu accept. Referitor celei dea2-a parte a log in-ului acestui player regret eu ca nu i-am facut poza dar vis-a-vis de demo-ul neconcludent trimis de acest player catre Etsmey eu am ca prob
 3. _Burcea_

  Cerere Obtinere Calitate Admin

  Lasa ca ti-am promis o sesiune photo numai pentru tine! 😉 patience
 4. _Burcea_

  reclamatie burcea

  Ban se ia si pentru comportament neadecvat si injurii subliminale repetate ,instigare in jargou si asocieri inproprii mai ales catre Admin Server. Daca Etsmey spune ca esti curat in game cu pozele tale neclare,eu spun ca esti foarte murdar in limbaj public/comportament moral si etica fata de jucatori sub tripla notificare. Dupa cum se observa si in cadrul reclamatiei pe care ai facut-o pana si acolo te adresezi staff-ului in jargou. Inca odata iti recomand sa dai un search Google/dex/caleidoscop. Pe EvoGames nu sunt acceptate cele afirmate anterior.Limbajul tau este clar si din chatbox-ul de p
 5. _Burcea_

  unban hekar.de.sentimente

  Pentru ultima data esti rugat sa nu mai rastalmacesti cuvinte si situatii in detrimentul EvoGames Admins si 100% corectitudine doar asupra ta. este indeajuns limbajul tau pe forum sa iti intelegi greselile si sa le adulmeci ca atare pe deplin. Vei primi ban permanent si fara drept de contestatie la orice mica abatare in ceea ce iti priveste educatia.
 6. _Burcea_

  Cerere Obtinere Calitate Admin

  am cautat si id ul , ma arunca la niste tutoriale si inca nu le-am accesat. mersi frumos de ajutor si amabilitate! cum sa nu ! ! ! cand se poate cu drag facem si donatie ! ! !
 7. Nick : _Burcea_ Steamid : VALVE_0:4:838585719 Varsta : 31 Esti dispus sa donezi? : Cu drag,da!
×
×
 • Create New...