Jump to content

psychosis

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

psychosis last won the day on July 31

psychosis had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

2 Followers

About psychosis

Recent Profile Visitors

572 profile views
 1. psychosis

  Concurs Top15

  https://imgur.com/a/aX7Ejvh Câştigătorii sunt g0dl1ke şi Cortez. Aveţi la dispoziţie 2 zile să-mi trimiteţi un PM pentru a rezolva cu adresele de mail ale conturilor.
 2. psychosis

  Concurs Top15

  Exact. Primii 2 din top care nu au steam vor primi câte un cont.
 3. psychosis

  Concurs Top15

  Lași reply aici în 30 iunie seara după ce ai resetat top-ul. M-am răzgândit, în prima luna de concurs o să ofer 2 conturi de Steam, apoi în fiecare lună câte un cont pâna la sfârșitul anului. Mesajul ar trebui să fie ceva gen: La sfârșitul lunii primul din top15 va primi un cont de steam, detalii pe forum. Sau cum vreți voi, am dat un exemplu.
 4. psychosis

  Concurs Top15

  Salut, pot să ofer câte un cont de Steam cu CS 1.6 la fiecare sfârșit de lună celui de pe locul 1 din top15. Scopul este simplu: de a atrage cât mai mulți jucători pe server. Dețin 6 astfel de conturi, asta înseamnă că pot oferi câte un cont în fiecare lună până la sfârșitul anului. Dacă sunteți de acord cu propunerea mea, lăsați reply. Top-ul va trebui resetat pe data de 30 iunie, iar concursul va începe pe data de 1 iulie. În data de 31 iulie voi posta câștigătorul aici. De-asemenea ar fi indicat să adăugați pe server mesaje hud/chat despre acest concurs (pentru a vedea cât mai multă lume, s
 5. psychosis

  buna ziua

  Ai urmat pasii de mai sus? Incearca sa dai un restart la router.
 6. psychosis

  buna ziua

  Start -> Run ( sau combinația de taste: tasta windows + r ) Scrie in casuță : regedit (apeși enter) Navighează la HKEY_CURRENT_USER / SOFTWARE / Valve Click dreapta pe folderul Valve și delete.
×
×
 • Create New...