Jump to content

psychosis

Premium
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

psychosis last won the day on July 31

psychosis had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

3 Followers

About psychosis

 • Birthday 09/22/1995

Recent Profile Visitors

1,306 profile views
 1. psychosis

  Sugestii Optimizare Gameplay

  Nu înţeleg de ce ai avea cl_cmdrate 250 când valoarea maximă admisă pentru cl_cmdrate este 105.
 2. psychosis

  cerere

  Cam ciudat IP-ul tău. Nu prea văd să fie cel corect.
 3. psychosis

  Concurs Top15

  În regulă. Deocamdată i-am ales pe cupcake(dacă dorește cont) și pe Burcea. Evident, dacă dorește și el. Vedem pe urmă cui le dau pe cele 3 rămase.
 4. psychosis

  Concurs Top15

  cupcake e fată? Dacă da, o poți întreba dacă dorește cont? Va primi din start... Pe black, burcea, lg_mix, ssssss i-am văzut pe server. Pe restu' nu i-am văzut încă. O să vedem cum facem...
 5. psychosis

  Concurs Top15

  Salutare. Având în vedere faptul că top-ul se tot resetează de o saptămână în continuu, am hotărât să opresc concursul. Voi oferi celelalte conturi rămase (5) unor jucători fideli care au vechime pe server. Aştept o listă din partea lui baSS cu jucatorii care joacă cel mai mult/de mult pe server şi voi alege eu 5 de acolo.
 6. psychosis

  Activare No Walls

  Evident NU. CS 1.6 a fost făcut cu wallbang. Eu zic să îl lăsăm așa. Doar fetele au votat DA :$ xD
 7. psychosis

  Concurs Top15

  https://imgur.com/a/aX7Ejvh Câştigătorii sunt g0dl1ke şi Cortez. Aveţi la dispoziţie 2 zile să-mi trimiteţi un PM pentru a rezolva cu adresele de mail ale conturilor.
 8. psychosis

  Concurs Top15

  Exact. Primii 2 din top care nu au steam vor primi câte un cont.
 9. psychosis

  Concurs Top15

  Lași reply aici în 30 iunie seara după ce ai resetat top-ul. M-am răzgândit, în prima luna de concurs o să ofer 2 conturi de Steam, apoi în fiecare lună câte un cont pâna la sfârșitul anului. Mesajul ar trebui să fie ceva gen: La sfârșitul lunii primul din top15 va primi un cont de steam, detalii pe forum. Sau cum vreți voi, am dat un exemplu.
 10. psychosis

  Concurs Top15

  Salut, pot să ofer câte un cont de Steam cu CS 1.6 la fiecare sfârșit de lună celui de pe locul 1 din top15. Scopul este simplu: de a atrage cât mai mulți jucători pe server. Dețin 6 astfel de conturi, asta înseamnă că pot oferi câte un cont în fiecare lună până la sfârșitul anului. Dacă sunteți de acord cu propunerea mea, lăsați reply. Top-ul va trebui resetat pe data de 30 iunie, iar concursul va începe pe data de 1 iulie. În data de 31 iulie voi posta câștigătorul aici. De-asemenea ar fi indicat să adăugați pe server mesaje hud/chat despre acest concurs (pentru a vedea cât mai multă lume, s
 11. psychosis

  buna ziua

  Ai urmat pasii de mai sus? Incearca sa dai un restart la router.
 12. psychosis

  buna ziua

  Start -> Run ( sau combinația de taste: tasta windows + r ) Scrie in casuță : regedit (apeși enter) Navighează la HKEY_CURRENT_USER / SOFTWARE / Valve Click dreapta pe folderul Valve și delete.
×
×
 • Create New...