Jump to content

Cortez

Admin-CS
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Cortez

 1. Cortez

  Reclamatie Cortez

  Eu știam ca e renderer-ul, nu de vreun cod (OpenGL) Eu as fii cu 2 ore înainte și in nici un caz nu am Windows 7, am Windows 10 “20H2” LV. Ia și joaca tu “jucătorule”, nu îmi bat capul...
 2. Cortez

  Reclamatie Cortez

  Pai voi vorbiți despre “cfg cu aim” și ma bănuiti pe mine...:))care nu am auzit de așa ceva. Stai spectator și uita-te.Eu nu știu care sunt adminii aia aroganți.Ești admin vere...
 3. Cortez

  Reclamatie Cortez

  Pot dezactiva AV doar când nu lucrez! Ma decontează de la net și nu pot permite asta atunci. Esti prea frustrat vere...
 4. Cortez

  Reclamatie Cortez

  Dacă ești jucător, poți detecta foarte repede.Ceea ce tu nu prea ești...Adminii pot face chestia asta. Momentan nu pot dezactiva av...momentan.Nu stau sa îți dau explicații, tie.
 5. Cortez

  unban just eagle

  Ai dat pozele dupa 10 minute (cel putin), ai iesit si dupa sv, si vorbesti si urat.Data viitoare daca procedezi la fel o sa iei iarasi, si nu numai de la mine. Poti juca.
 6. Cortez

  Reclamatie Cortez

  Momentan joc de pe pc de servici...(lucrez de acasă perioada asta, de aceea am avut problema la antivirus) S-a rezolvat, voi da “wargoods” oricând, oricui :)) ss, demo...Îmi voi relua contul de steam curând. Mersi pentru sfat, Bass.
 7. Cortez

  Reclamatie Cortez

  Salut Snake, Ca sa te liniștesc, pana acum o luna și ceva, nici nu știam ce este ăla “wargoods”, acum vreo 5-6 ani nu auzisem de el :)) Adminii făceau ss sau stateau spec. pe playeri...classic, și am făcut asta mult timp ca și admin.In fine, rezolv cu antivirusul și îți voi da oricând “wargoods”.
×
×
 • Create New...