Jump to content

alin

Founders
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by alin

 1. alin

  Schimbari server

  Ramane clasic, doar team semiclip si atat se adauga pentru a nu scoate serverul din mod-ul clasic.
 2. alin

  STEAM ONLY

  Am stabilit alaturi de ceilalti membrii sa facem un server steam only pentru a reduce numarul codatilor, pentru a nu mai avea bug-uri pe diferitele versiuni de engine-uri cu patch-uri pentru acces la ambele protocoale 47/48. Dorim sa implementam si un anticheat care sa ajute la depistarea unor cheat-uri. Acest server este dedicat tuturor ce vor sa joace pe un clasic curat fara multe pluginuri, fara lag si fara cheat-uri.
 3. alin

  reclamatie admin KESTOR

  Kestor, nu mi se pare in regula sa avem un asemenea limbaj. Inteleg ca poate te-ai enervat sau a fost o confuzie dar nu asa se procedeaza, cel putin nu cu o fata/femeie indiferent de situatie. Daca aveti ceva de reprosat si jignit faceti-o in privat. Am facut aceasta mica “comunitate” special pentru cei ca noi, mai maturi, tocmai pentru ca toti membrii sa stie cum sa poarte o discutie si cum sa rezolve o problema evitand astfel copilarismele din ziua de astazi. Am vrut sa readuc acest joc vechi la viata tocmai pentru a face un mediu placut astfel incat atmosfera sa ne faca sa ne simtim bine ch
 4. alin

  Schimbari server

  Ma gandeam sa pun skinuri ct/t cum era la meciuri, rosu cu albastru indiferent de model😅
 5. alin

  Schimbari server

  Din cate observ tot clasic este preferat. O sa il pastram clasic daca asa vreti doar ca o sa il refac de la zero. O sa elimin din pluginurile de care nu avem nevoie pentru un gameplay mai bun si o sa adaugam altele pe care voi le doriti. Puteti lasa cate o parere cu ce vreti sa mai modificam. Am rezolvat cu ip-ul si pt noul sv de steam only. E posibil astazi sa ii termin addons-ul.
 6. alin

  Reclamatie ---Laly_89---

  rezolvat.
 7. alin

  CERERE UNBAN

  Asteptam cateva ore sa vedem daca vine cu o dovada lally precum ca ai facut ceva, daca nu, va lua remove. Pana atunci ai unban.
 8. Din data de 01.04.2021 vom trece pe steam only, automat nr-ul de jucatori va fii mai mic dar vom face tot posibilul sa-l promovam cat mai mult. Pe non-steam vor ramane serverele 13 si GG. Am ajuns la aceasta concluzie ca nu merita sa ai o cantitate mare de jucatori daca acestia majoritatea sunt bind-uiti, au hack-uri si etc. Prefer steam only, mai putini dar de calitate. Asa vom evita eventualele crush-uri ale engine-urilor rehlds si modulele acestuia, codatii si erorile cauzate de interferente intre protocoalele de joc.
 9. alin

  unban just eagle

  De acord cu cortez, daca iesi de pe server cand ti se fac poze ban. Cand ti se cer poze nu ai nevoie de mai mult de 5 min. Iti dau unban dar posteaza ip si steamid.
 10. alin

  Cerere ADMIN regele.

  Da-mi privat cu datele.
 11. alin

  cerere ADMIN

  Da-mi privat cu datele.
 12. alin

  Reclamatie Sami

  Ai primit unban.
 13. alin

  Unban Sheep

  Am scos eu de pe ip, daca in continuare ai ban sa lasi steamid.
 14. alin

  Salut

  1. Incearca sa respecti modelul de cerere. 2. Nick-ul "mercedesa" nu l-am gasit in log-uri 3. Incearca sa specifici DATA SI ORA exacta, nu "acum 20 ore". 4. Nerespectand acestea ban-ul ramane valabil.
 15. alin

  cerere ADMIN

  Eu sunt pro, asteptam si parerile celorlalti.
 16. alin

  Reclamatie Sami

  Asteptam sa intre sami, l-am anuntat despre situatie.
 17. De acord, dns va fii valabil imediat iar categoria pe forum in cursul zilei de astazi. Sa imi spui te rog modul serverului, ex: clasic, furien, zombie etc.
 18. Adminii vad ca nu prea sunt atenti la cererea ta... mai asteptam 🙂
 19. alin

  pentru opal si thrack

  Nu am ce sa mai caut in logs atata timp cat pe poza se vede clar ora/data/jucator/admin, poza nu e editata. Se vede clar wall-ul plus ca, daca o luam logic, cum de a devenit suspect de wall si tocmai atunci s-a gasit adminul sa ii faca poze si l-a si gasit? Nu-i cam mare coincidenta? 🧐
 20. alin

  unban

  Kzay este un jucator vechi, ne stim de mult timp si cunosc felul in care joaca. Opal cu totii gresim, nu este nici o problema, deaia suntem o echipa ca sa ne ajutam reciproc.
 21. alin

  Cerere Admin snaKe

  Acceptat. Da-mi privat cu nick si parola.
 22. alin

  Cerere Admin snaKe

  Asteptam si parerile celorlalti.
 23. alin

  Reclamatie admin.

  Nu este tolerat un astfel de limbaj, mai ales din partea unui admin. Shark vei primii un warn, nextime remove. update: shark nu mai face parte din echipa.
 24. alin

  Tutorial postare ban

  Fiecare admin isi va crea un topic cu numele BANLIST - Nume, de ex: Banlist Alin. In acel topic fiecare admin isi posteaza banurile sub forma: Nume: jucator Ip si steamid : ip-ul si steam-ul jucatorului Data si ora : cand s-a intamplat evenimentul Motivul si durata banului : pentru ce ai dat ban jucatorului si cat timp Dovezi : poze sau demo
 25. alin

  REGULAMENT JUCATORI

  Coduri/Scripturi Este interzisa folosirea codurilor de orice fel ( Aim, Wall, Speed, etc. ) Sunt interzise scripturile precum: no flash, silent defuse, no-recoil, etc. Este interzisa practicarea "MONITORULUI" , adica folosirea unor canale audio pentru gaming in scopul deconspirarii pozitiei adversarului . Acest lucru este egal cu Wall`ul Este interzisa practicarea comenzii rertry (spawn din retry ) Sanctiuni: BAN PERMANENT BAN 120 MIN (in cazul 4) Reclama/Limbaj Orice fel de reclama, promovare catre alt server/site este strict i
×
×
 • Create New...