Jump to content

alin

Founders
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Everything posted by alin

 1. alin

  Concurs Top15

  Foarte buna initiativa. Pro!
 2. alin

  buna ziua

  Ai mai incercat?
 3. alin

  Cerere Admin !

  PRO
 4. alin

  cerere admin !

  pai cere-i nick pass etc 😄
 5. alin

  cerere admin !

  pro
 6. alin

  Sugestii Optimizare Gameplay

  Daca mai e ceva spuneti aici, pana luni nu voi mai putea face nimic.
 7. alin

  Sugestii Optimizare Gameplay

  Am rezolvat ce mi-ati cerut: Teamsemiclip ✔️ High ping kicker ✔️ Afk manager ✔️ Adblocker avem deja ,
 8. alin

  Sugestii Optimizare Gameplay

  Eu sincer imi cer scuze ca nu fac totul repede, sunt cu timpul la limita, munca apoi copil... incerc sa tin pasul cu cererile voastre, l-am lasat pe bass in locul meu cand sunt plecat. Un singur lucru ramane stabilit: serverul va fii on pe perioada foarte lunga, sper sa facem o “comunitate” unita si bazata pe prietenie.
 9. alin

  Sugestii Optimizare Gameplay

  Idei bune, asteptam sa vina si restul cu pareri.
 10. alin

  Cerere admin |AIM|sNk

  nick si pass in privat.
 11. alin

  Cerere admin Arwe

  Nick si pass in privat.
 12. alin

  Cerere Admin Zenwalk

  Nick si pass in privat.
 13. 17.04.2021 - ultimul rehlds/reunion/metamod/amxmodx - editare unele plugin-uri pebtru a nu mai folosi multe resurse - adaugat semiclip si chat colorat admini.
 14. Serverul steam only este pgl.evogames.ro - este clasic fara nici un fel de plugine ajutatoare.
 15. alin

  Schimbari server

  Ramane clasic, doar team semiclip si atat se adauga pentru a nu scoate serverul din mod-ul clasic.
 16. alin

  STEAM ONLY

  Am stabilit alaturi de ceilalti membrii sa facem un server steam only pentru a reduce numarul codatilor, pentru a nu mai avea bug-uri pe diferitele versiuni de engine-uri cu patch-uri pentru acces la ambele protocoale 47/48. Dorim sa implementam si un anticheat care sa ajute la depistarea unor cheat-uri. Acest server este dedicat tuturor ce vor sa joace pe un clasic curat fara multe pluginuri, fara lag si fara cheat-uri.
 17. alin

  reclamatie admin KESTOR

  Kestor, nu mi se pare in regula sa avem un asemenea limbaj. Inteleg ca poate te-ai enervat sau a fost o confuzie dar nu asa se procedeaza, cel putin nu cu o fata/femeie indiferent de situatie. Daca aveti ceva de reprosat si jignit faceti-o in privat. Am facut aceasta mica “comunitate” special pentru cei ca noi, mai maturi, tocmai pentru ca toti membrii sa stie cum sa poarte o discutie si cum sa rezolve o problema evitand astfel copilarismele din ziua de astazi. Am vrut sa readuc acest joc vechi la viata tocmai pentru a face un mediu placut astfel incat atmosfera sa ne faca sa ne simtim bine ch
 18. alin

  Schimbari server

  Ma gandeam sa pun skinuri ct/t cum era la meciuri, rosu cu albastru indiferent de model😅
 19. alin

  Schimbari server

  Din cate observ tot clasic este preferat. O sa il pastram clasic daca asa vreti doar ca o sa il refac de la zero. O sa elimin din pluginurile de care nu avem nevoie pentru un gameplay mai bun si o sa adaugam altele pe care voi le doriti. Puteti lasa cate o parere cu ce vreti sa mai modificam. Am rezolvat cu ip-ul si pt noul sv de steam only. E posibil astazi sa ii termin addons-ul.
 20. alin

  Reclamatie ---Laly_89---

  rezolvat.
 21. alin

  CERERE UNBAN

  Asteptam cateva ore sa vedem daca vine cu o dovada lally precum ca ai facut ceva, daca nu, va lua remove. Pana atunci ai unban.
 22. Din data de 01.04.2021 vom trece pe steam only, automat nr-ul de jucatori va fii mai mic dar vom face tot posibilul sa-l promovam cat mai mult. Pe non-steam vor ramane serverele 13 si GG. Am ajuns la aceasta concluzie ca nu merita sa ai o cantitate mare de jucatori daca acestia majoritatea sunt bind-uiti, au hack-uri si etc. Prefer steam only, mai putini dar de calitate. Asa vom evita eventualele crush-uri ale engine-urilor rehlds si modulele acestuia, codatii si erorile cauzate de interferente intre protocoalele de joc.
 23. alin

  unban just eagle

  De acord cu cortez, daca iesi de pe server cand ti se fac poze ban. Cand ti se cer poze nu ai nevoie de mai mult de 5 min. Iti dau unban dar posteaza ip si steamid.
 24. alin

  Cerere ADMIN regele.

  Da-mi privat cu datele.
 25. alin

  cerere ADMIN

  Da-mi privat cu datele.
×
×
 • Create New...