Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/22/2021 in all areas

 1. Ce m-as fi facut fara voi, multumesc ca m-ati ajutat sa iau decizia corecta si sa indrept greseala mea de incepator. Respect!
  2 points
 2. Ok Admin Opal,daca vorbeam cu thruk tu ai sarit direct pe mn fara sa apuc sa vb ,mi-ai dat gag si ban sa nu pot sa vb.Nu are rost sa ne certam.Seara frumoasa!
  1 point
 3. Salut Mifto/Pestele de pe dej. Cazul asta este simplu, am fost cu Zduppy pe sv si amandoi am vazut ca ai wall, prin urmare am facut poze si te-am rugat sa le prezinti. Am doar 1 poza deoarece este singurul link primit de la tine, iar poza este dovada clara de wall. Am discutat cu toti ceilalti admini, ca desi te stiu de ceva timp pe server, nu mi-ai atras niciodata atentia ca ai juca murdar. Pentru partea a doua de care te bucuri sa o impartasesti am urmatoarea afirmatie. - Ai primit ban pe drept cu dovezi si totusi ai schimbat ip ul si ai intrat pe sv spunand cum sa o ne pierdem
  1 point
 4. Kzay este un jucator vechi, ne stim de mult timp si cunosc felul in care joaca. Opal cu totii gresim, nu este nici o problema, deaia suntem o echipa ca sa ne ajutam reciproc.
  1 point
 5. Desi nu am calitatea de admin, avand o experienta in spate, pot spune ca in cele 3 demo-uri nu este suprinsa vreo faza din care sa rezulte ca Sultan ar fi jucat codat.
  1 point
 6. NICK: Sultan IP: 5.14.16.20 STEAMID: STEAM_0:1:87213334 DATA/ORA: 22/02 ora ~1:20 ADMIN: adminul care ti-a dat ban erau mai multi opal zduppy thruk unul din ei DETALII: motiv aim https://imgur.com/a/UwWkK1v Adminul care mi-a dat ban sa puna aici demo cu dovada sa radem putin. Cand nu sunteti siguri de vreun jucator cereti parerea celorlalti admini de pe server, daca si ei sunt la acelasi nivel, pastrati demoul puneti-l in admin's zone ptr analiza nu dati aiurea ban.
  0 points
 7. Intradevar, demo`ul este cam scurt...si aduce a silent, insa Sultan este jucator vechi, si a trecut prin numeroase verificari. Eu nu`l stiu sa`l fi prins vreodata cu cod.
  0 points
 8. In primul rand cand faci demo mai ales ptr silent trebuie sa lasi cel putin 3-4 runde sa se vada clar codul, doar la aim pe fatza din ala de sare tinta din cap in cap la 5 oameni in 2 secunde poti da ban rapid, in rest ptr wall silent norecoil faci demo mai lung. In al doilea rand eram cu steam logat, trebuia sa ceri parerea celorlalti admini, pentru ca nu toti jucatorii stau sa-si faca conturi pe toate comunitatile si cereri unban, se duc pur si simplu pe alt server.
  0 points
×
×
 • Create New...